Nar Avatar

Nar

Laatste reviews

Zidane, un portrait du 21e siècle(2006)

"...Nee, voor voetballiefhebbers is dit PERTINENT geen aanrader. Voetballiefhebbers willen, zoals de voetballers het zelf vaak zeggen, 'sprekende voeten..."

The Blair Witch Project(1999)

"...Een ieder die deze film goed vindt/vond, raad ik aan om eens 's nachts door een bos te lopen; als je dan in staat bent om je fantasie te gebruiken,..."

Laatste reacties

"...[quote=TheTremor]Misschien dat het in 1978 een goeie film was maar nu naar mijn mening niet. Over het algemeen slecht geacteerd, de enige die in deze film goed acteerd is De Niro. Het duurt allemaal veel te lang, ze hadden dit alles ook in 90 minut......"
The Deer Hunter
"...[quote=Mcjansen84]Ik had 3 keer nodig in het begin, ondertussen is het eén van mijn favoriete films geworden, ondertussen misschien wel meer dan 10 keer gezien? :)[/quote] Mocht ik vanavond weer zo lekker in slaap vallen, dan ga ik het toch echt a......"
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
"...Jarenlang begreep ik niet waarom deze films zo hoog werden gewaardeerd. Op een gegeven moment toch maar de hele reeks gekocht en tevens een vakantie op Sicilie genoten: NU BEGRIJP IK HET!..."
The Godfather: Part II
"...[quote=yassin]dit is onbetwist een van de beste film die ik ooit gezien heb hij staat daarom ook dik nummer 1 in m'n lijstje no doubt about it[/quote] Ik denk dat ik het seker weet...."
L.A. Confidential
"...Absolute toppert in dit genre (science-fiction/actie). Muziek is dreigend en dat past uitstekend. Wat mij betreft een veel te lage waardering zeker als ik zie dat zo'n flutfilm als Ghostbusters hoger gewaardeerd wordt Maar ja, nu ben ik zeker appels......"
Escape from New York

laatste ratings

7,9
Blue Velvet (1986)
Blue Velvet (1986)
6,6
The Ring (2002)
The Ring (2002)
6,7
Alive (1993)
Alive (1993)
8,1
Fargo (1996)
Fargo (1996)
6,6
The Edge (1997)
The Edge (1997)

watchlist

Nar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.