rempedaal Avatar

rempedaal

Laatste reviews

The Beach(2000)

"...Naar mijn mening spat hij bij de aviator wel degelijk van het scherm. Ook bij bijvoorbeeld the Basketball Diaries zet hij een dijk van een rol neer en..."

The Beach(2000)

"...Ik vind dit best een mooie film en ik vind Leo toch echt wel een erg goeie acteur. Veel mensen hebben iets tegen Leo door Titanic, omdat dat zo'n..."

Vanilla Sky(2001)

"...Sorry, ik had dat ook iets beter uit moeten leggen, maar ik kan niet precies vertellen wat ik bedoel, meer een gevoel en dus, ik geef toe, erg slecht..."

Laatste reacties

"...Ongelovelijk, hebben ze nu bij rtl5 weer de prijsvraag dat ze vragen wie het boek geschreven heeft, geven ze weer diezelfde schrijvers als toen bij Yorin, oftewel, Alex Garland staat er niet bij, weer John Grisham, Danny Boyle en Irvine Welsh!! Je z......"
The Beach
"...[quote=Cee van Lleef] Dat er aan de vernietiging van joden iets meer aandacht wordt besteed in oorlogsfilms is logisch gezien de gruwelijke aard daarvan. Het was een tot dan toe ongekend fenomeen in de wereldgeschiedenis.[/quote] Het was zeker......"
Schindler's List
"...[quote=ruben]we kunnen dus gewoon stellen dat het aan de ontvanger ligt: sommige mensen hebben een moker nodig om een boodschap te begrijpen, voor anderen kan het wat subtieler.[/quote] Volgens mij is het niet zo zwart-wit. De manier waarop jij he......"
Op de bres voor Crash [column]
"...Die wikipedia uitleg vind ik niet echt een goede. Aan de hand van een voorbeeld is het misschien wat duidelijker: als iets allegorisch is verwijst het naar iets anders via een ander beeld. Zoals bijvoorbeeld sommige mensen zeggen dat the Lord of the......"
Op de bres voor Crash [column]
"...Wel apart dat ze deze geweldige film 20 minuten voor het eind gewoon afbreken. Al helemaal apart dat Ned 3 dat doet. Erg apart dus allemaal......"
Smoke

laatste ratings

rempedaal heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

rempedaal heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.