Chimaera Avatar

Chimaera

Laatste reviews

Above the Law(1988)

"...Is de titel niet gewoon 'Nico' ? zo staat hij tenminste bij mij in de kast, maar in ieder geval weer een goede film waar de bureaucratie en mannen in..."

The War of the Worlds(1953)

"...Ik heb de film net gekeken maar had ik het maar niet gedaan. Toen ik een jaar of 8 was heb ik de film gezien (jaren 70) en toen was ik zwaar onder de..."

The Glimmer Man(1996)

"...Ik vind films van Steven Seagall wel goed om te kijken, omdat er meestal een (sprituele) boodschap of achterliggende gedachte in zit. Vaak ook lekker..."

Goyangileul butaghae(2001)

"...Ik ben een Nederlandse Zuid-Koreaan, reeds 31 jaar wonende in Nederland, ik ga dit jaar weer 3 weekjes naar Zuid-Korea, deze film zouden meer mensen..."

Laatste reacties

"...Voor nederlandse begrippen een redelijke film voor die tijd, zover ik me kan herinnneren. [spoiler]als je bezopen bent, niet op je rug gaan slapen of was dit Grijpstra en de Gier ?[/spoiler] maar zal vanavond wel 'The Game' worden, voor de zoveel......"
Amsterdamned
"...Ik heb met spanning naar deze film gekeken, leuke fragmenten T+)..."
Final Destination
"...Goede film, aanrader...."
Starship Troopers
"...[quote=Marlous77]'ze krijgt een magische krab' ??????????????? Hoe kom je er op.....wie heeft dit geschreven.....[/quote] Hoe kom je er af ?..."
Simply Irresistible
"...Theeboon schreef: Can you say "Shallow Grave"? [quote=MaxPower]Shallow Grave[/quote] Swalloh Vager. Jaaah, denk, dat ik deze film ook maar eens ga kijken, lijkt mem ook wel funny...."
The Last Supper

laatste ratings

Chimaera heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Chimaera heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.