eevaa Avatar

eevaa

Laatste reviews

Harry Potter and the Sorcerer's Stone(2001)

"...De film is inderdaad lang niet zo goed als het boek. Er wordt zo veel weg gelaten!! Dat is natuurlijk ook wel logisch, want anders zou je een film van..."

Chocolat(2000)

"...Voordat ik deze film had gezien, had ik geen idee wat ik me erbij moest voorstellen. Maar hij leek me wel leuk. En........ Gelukkig is hij ook erg..."

Schindler's List(1993)

"...Hij is al wel veel vaker op tv geweest, ik heb hem al minstens 2x op tv gezien.... Maar goed, dat geeft natuurlijk wel aan dat ik de film de moeite..."

Laatste reacties

"...[quote=Gooch]zoals?[/quote] Zoals zowat alle misdaad/actie films.... Het gaat altijd over hetzelfde. In dit geval is het de mafia, in een andere film is het een andere criminele bende. Even een voorbeeld, die scene met dat paard, wat is daar nou......"
The Godfather
"...Ik behoor tot een van de weinige die dit voor de verandering eens geen topfilm vind volgens mij.... Ik heb ooit het eerste deel met veel moeite uitgekeken en aan die andere delen ben ik daarom ook maar niet begonnen. Wat een waardeloze film zeg, wat......"
The Godfather
"...Is dit niet gewoon precies hetzelfde verhaal als in 'Joan of arc'? Maar dan met andere acteurs uiteraard.... Ik heb deze nog nooit gezien, die andere wel. Is het de moeite waard om deze ook nog gaan te bekijken?? Lijkt me een beetje overbodig......"
The Messenger: The Story of Joan of Arc
"...Hmm, ik ben het er ook niet mee eens dat dit de beste is van Monty Python.... The holy grail is toch duidelijk beter, maar de absolute nummer 1 is toch wel Life of Brian!!!! Maar ondanks dat is The meaning of life ook echt geweldig om naar te kijke......"
The Meaning of Life
"...Aha, thanks. Dacht al dat ik het hier eerder gelezen had... Maar ik had begrepen dat het een gerucht was. Zie nu ook dat het bericht later is bevestigd. Ok, ik ben weer helemaal op de hoogte!..."
Superman-castings bevestigd

laatste ratings

eevaa heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

eevaa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.