sky_girl Avatar

sky_girl

Laatste reviews

sky_girl heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik had nog nooit van de schreeuwnaam gehoord maar wat een irritante blieeeeeeeeeeppp schreeuw. 't klinkt nergens naar.. AaaahhAaaahuuh! fokking annoying......"
Schreeuwende Wilhelm
"...[quote=Deweb]Kon wel eens een goede thriller worden :).[/quote] Dicaprio's keuze qua films wordt per film steeds beter. Hij verdiend de oscar dit jaar... en dit lijkt me inderdaad een goede keuze weer te zijn. Altijd interessante projecten...."
DiCaprio werkt bij Enron
"...[spoiler]Ik snapte niet dat Mark Walhbergs karakter op 't einde Matt's karakter neerschoot, hoe wist hij nou zo zeker dat Matt schlecht was?[/spoiler] Leo was geweldig (alweer) en Mark Walhberg samen met Alec Baldwin leverde grappige en gevatte mome......"
The Departed
"...Ik vond deel 1 en 2 het geweldigst hahaha. Die waren ook eigenlijk nog het engst ;). Verder vond ik deel 3 maar matig en deel 4 ook, alhoewel ik niet kan wachten op een deel 5 want ik ben echt fan geworden van de karakters Cindy en Brenda :P Ec......"
Scary Movie 4
"...Ja ik vind dat ook echt altijd zoooo overdreven in die Nederlandse films, hallooo je kan ook een goede film maken zonder sex. Beetje afgezaagd, maak liever een gedenkwaardige film!!!..."
Ik omhels je met 1000 armen

laatste ratings

sky_girl heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

sky_girl heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.