sky_girl Avatar

sky_girl

reacties

  • Ja ik vind dat ook echt altijd zoooo overdreven in die Nederlandse films, hallooo je kan ook een goede film maken zonder sex. Beetje afgezaagd, maak liever een gedenkwaardige film!!!

    als reactie op de film Ik omhels je met 1000 armen

  • Ik wil niet veel zeggen, maar Jessica Simpson heeft met haar 'domme uitspraken' wel bakken geld verdient met haar Reality show! Hoezo nou dom? Zakenvrouw!

    als reactie op de film The Dukes of Hazzard

  • Mensen war hebben jullie het over???! LEO NIET KNAP!!! *dikke ahum*! Hij is hartstikke knap en hij is geknipt voor deze rol. Hij moet een 17-jarige jongen spelen die kinderlijk is maar tegelijkertijd moet hij een slimme fraudeur spelen, daarvoor hoef je helemaal niet stoer te zijn. Punt. Allemaal kijken dus! Leo is altijd goed, hij kiest elke film met een grote zorgvuldigheid uit.

    als reactie op de film Catch Me If You Can

  • Depp is een raar ielig mannetje. Goed acteur, maar qua uiterlijk een GLUIPERD van jewelste. Pleasee geef mij maar Leonardo Di Caprio. Blow nog niet gezien, maar Depp met lang haar... hmmm nee dankje. Naja, als ik de reacties hier hoor moet ik hem toch eens hebben gezien, dus ehm..dan maar kijke hè ;)

    als reactie op de film Blow

  • Supergoede film! Leo op z'n best.... goed verhaal, goede chemie tussen Hanks en DiCaprio. Leuk verhaal ook, echt een sneeky film. Sfeervolle muziek. Leuke spielberg film. Ok, ik ben wel een beetje subjectief mischien doordat ik ook als leo nog als muurbehanger in een olidomme film zou spelen heb zou kijken. ;) Snel op tv zeg! Ik als groot groot leo fan zit zeker voor de buis.

    als reactie op de film Catch Me If You Can

  • De mannen hier die Leonardo di Caprio zo afzeiken zijn gewoonweg JALOERS op zijn aantrekkingskracht tot vrouwen!!!! Dit is echt 1 van de meest romantische films met veel spektakel erin ooit!!! Echt een meesterwerk...een dikke 9,5 en Leonardo di Caprio was gewoon geknipt voor die rol!!! Het hele plaatje past precies. PUNT UIT

    als reactie op de film Titanic

  • Ik las net de omschijving van de film. En hoe kan een huwelijk tussen die 2 nou niet goed gaan?!?! :P

    als reactie op de film Mr. & Mrs. Smith

  • Een eomtioneel moment hoort erbij! hallo, denk je dat er in de tijd van de Vietnam oorlog niet werd gehuild?!?! pfff... maakt de film juist menselijk en niet zo boem boem overal!

    als reactie op de film We Were Soldiers

  • Altijd die bak chips... mensen mensen, meer dan de helft van de Nederlanders is te dik en dan komen jullie met je bak chips en cola bla bla bla... slecht Maar goed: On topic Erg leuke film, 'k heb hem al een aantal keren gezien, best om te pruimen k geef hem een 6,9 (net geen 7 :P )

    als reactie op de film Don't Tell Mom the Babysitter's Dead

  • @rempedaal zaterdag 05 Maart 2005 om 17:29 [quote=rempedaal]Ik vind dit best een mooie film en ik vind Leo toch echt wel een erg goeie acteur. Veel mensen hebben iets tegen Leo door Titanic, omdat dat zo'n mainstream succes was. Maarja, de vraag is hoe serieus je mensen moet nemen die een film afkeuren omdat het een succes is, het is dan niet "cult" genoeg, een te hoog "hollywood" gehalte, blabla. Dit vind ik altijd erg slechte niet te onderbouwen redenen. Daarbij, los van het feit dat Leo's karakter niet onwijs diep is in Titanic, het verhaal, hoe simpel het ook is, werkt ontzettend goed. Het bouquetreeks effect met goeie acteurs en baanbrekende special effects, is een recept voor een enorm succes in de bioscopen. Ik vond die film geniaal ook al vond ik het verhaal heel ondiep. Je moet een film en de acteurs niet beoordelen op wat ze gedaan hebben in andere films of waar ze aan meegewerkt hebben of hoe diep het verhaal was, maar beoordelen op hun acteerprestaties an sich. Dat Leo kan acteren bewijst hij hier en heeft hij onlangs ook weer met de Aviator en Gangs of New York bewezen. Het is niet mijn favoriete acteur, maar hij is erg goed in wat hij doet.Leonardo heeft erg veel in zijn mars, altijd al gehad, en zijn prestaties in the Beach zijn daarop geen uitzondering. Ik heb het boek gelezen en vond dit een best aardige verfilming. Sommige elementen zijn heel slecht uitgewerkt qua verhaallijn als je het vergelijkt met het boek, maar ik vind dat Leonardo zijn karakter in ieder geval erg overtuigend neerzet.[/quote] ---- Erg mooi gesproken ---- Ik vind dat je totaal gelijk hebt. Leo is een goede acteur ook al voordat hij de titanic had gemaakt dus PEOPLE shut up about his acting ! [edit Bolo: quote-tags toegevoegd.]

    als reactie op de film The Beach

  • Candy cane... come in candy cane. This is blacksheep to candy cane. Big Momma [spoiler]IK WIL EEN DEEL 2[/spoiler]

    als reactie op de film Joy Ride

  • GEWELDIGE film ! K heb me zeer vermaakt ! Grappige cast, met soms wel wat overeenkomsten met pirates of the carribean : zie jerry bruckheimer. Leuke humor soms. AANRADER !

    als reactie op de film National Treasure

  • GE-WEL-DI-GE film ! My favorite of all times. Goed verhaal, perfecte cast en vooral hartstikke mooie special effects. Verdiend 11 oscars gewonnen, zeur niet jullie allemaal ! jullie zijn gewoon te gevoelloos voor deze film.....*mannen*

    als reactie op de film Titanic

  • O my god mark is still hot !

    als reactie op de film Atomic Twister

  • Zelf vind ik ook leonardo di caprio een echt hele goede acteur ( zie romeo and juiler, what's eating gilbert grape) ik snap dus niet wat men zeurt over zijn acteerprestaties...maar ja ieder zijn mening. ECHT AANRADER is DEZE FILM !!!

    als reactie op de film The Man in the Iron Mask