Eindbaas Avatar

Eindbaas

Laatste reviews

The Man Who Wasn't There(2001)

"...Ik vond deze film een meesterwerk van de broers Coen, Ongehaast, old-school vertelstem, dubieus plot en prachtige muziek zette mij in een trans van..."

Spider(2002)

"...Ralph Fiennes speelt echt vaak rollen van aparte figuren. Die foute duitser in Schindlers List, en de killer in Red Dragon... Toch moet je daar..."

Uprising(2001)

"...Ik heb deze film tijdje terug gezien toen ik verbleef in Washington, hij was toen op HBO uitgezonden als mini-serie, 3 afleveringen van 1 uur. Hij..."

Schindler's List(1993)

"...Vanuit mijn oogpunt de kers op de carriëre van Liam Neeson. Erg indrukwekkend, vooral als hij die trein helemaal natspuit met die brandslang. Deze..."

Laatste reacties

"...Is het nummer nou naar de film vernoemd, of is de film naar het nummer vernoemnd?..."
Pretty Woman
"...Heeft deze film niet zelf een tweeling? Kan me nog iets herrineren van de zusjes Ashley en Mary-kate Olsen die in "It Takes Two" spelen. of ben ik nou compleet in een andere dimensie terecht gekomen?..."
The Parent Trap
"...Ik heb zo gelachen bij deze film. IP adressen boven de 255.*.*.* computertermen die nergens op slaan overduidelijk grafische simulaties. Maar voor een niet-computernerd zal de film ook niet zo aanspreken...."
The Net
"...De film heeft "scorsese written all over it". de intro is chronologisch halverwege, lange volgstukken met de camera. Manier van filmen is ook erg scorsese, Ik vind inspiratie niet erg bijv van kurosawa of hitchcock, Maar om spielberg hierm......"
Catch Me If You Can
"...Ongeloofwaardig, supervoorspelbaar... Deze film zou een ode moeten zijn aan Anthony Quinn. Hij speelde hierin mee dat hij stervende was aan keelkanker. Films als Guns of Navarone waarin hij moet geloofwaardige spelers acteerde zoals Greg Peck......"
Avenging Angelo

laatste ratings

Eindbaas heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Eindbaas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.