Webjoker Avatar

Webjoker

reacties

  • [quote=rainmaker]Da's raar. In de rechterkolom staat Gladiator als de film van de dag van vandaag.[/quote]Vanochtend was dat ook nog het geval. Stond er ook nog een leuk stukje bij geschreven. Bolo is terug gekomen voor Arnie warschijnlijk.

    als reactie op de film The Running Man

  • Hoe kan dit nou geen film van de dag zijn? Filmtotaal schaam je!

    als reactie op de film Death Wish V: The Face of Death

  • Deze film is mwoah, ik raad iedereen aan juist voor [url=http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=fotvDetails&movieID=20316&titel=Gigli]Gigli [/url]te gaan! ;-)

    als reactie op de film Holy Smoke

  • [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Swashbuckler]Swashbuckler[/url]

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • [quote=dexxa007]vond 'm leuk voor een keer, maar niet te vaak. Overigens vond ik de rol van Eddie Griffin wel erg lache :E Voor de rest, tjah, het moet maar je humor zijn. Erg droog en voorspelbaar. Normaal vind ik dat wel een leuke combinatie, maar in dit geval vond ik het wat matig uitgevoerd. Ik ben het dan ook niet eens met het FT-cijfer, ik vind het veel te hoog gegrepen. Ik zou deze film een 6 geven. [rating 2.5][/quote]En toch geef je hem maar een 5. Anyway, wel een aardige film. Het was makkelijker geweest als ze een toffe gozer er nerderig (is dat een woord?) hadden uit laten zien maar op deze manier is het ook wel aardig. Samenvatting: aardig

    als reactie op de film The New Guy

  • Geweldig!

    als reactie op de film Under Siege

  • Horror/komedie? Als kind heb ik hem in ieder geval als pure horror ervaren; wat was ik bang. Maar Tremors van vorige week wist mij destijds ook de stuipen op het lijf te jagen. Ik ga weer kijken in ieder geval.

    als reactie op de film The People Under the Stairs

  • [rating 5]

    als reactie op de film Fire Down Below

  • [quote=laguitara]kuch kuch[/quote]Alarm!

    als reactie op de film Outbreak

  • Deze film vond ik zo ontieglijk slecht dat ik op het eind bijna boos was omdat ik mijn tijd had verspild. En dat heb ik praktisch nooit dus het zegt wel wat opzich. Ik zou een dvd'tje pakken vanavond mensen!

    als reactie op de film The Ninth Gate

  • [quote=de anomalie]Hoezo bedacht? Correct me if I'm wrong, maar volgens mij was deze film gebaseerd op ware feiten. Het is overigens een onderhoudende film, maar geen hoogstandje. Overigens komt deze ook net iets te vaak op tv.[/quote][quote=Wikipedia] Frank Morris and brothers John and Clarence Anglin, disappeared from their cells on June 11, 1962. This attempt, popularized in the motion picture Escape from Alcatraz, was among the most intricate ever devised. Though only some evidence was found that they died in their attempt, they are officially listed as "missing and presumed drowned." Plywood paddles and parts of a raft made from raincoats were found on Angel Island by the FBI. It is very likely that they did die in their attempt as, after all these years, no one has surfaced claiming to be or even to have seen the escapees. The Rock, as viewed from San FranciscoIn 2003, Jamie Hyneman and Adam Savage, the co-hosts of the television series MythBusters, sought to prove whether the escapees could have survived. Using similar materials to those used by the three convicts, they constructed an inflatable raft from a large quantity of rubber raincoats and made plywood paddles. Hyneman and Savage selected a date when the tide direction and rate matched that of the escape attempt. With another crew member, Will Abbot, standing in for the third prisoner, they were able to paddle with the outgoing tide to the Marin Headlands, near the North tower of the Golden Gate Bridge. Both Hyneman and Savage agreed that the escape could have succeeded, though the actual fate of the prisoners is unknown. Conversely, tests using the U.S. Army Corps of Engineers scale model of San Francisco Bay indicated that paddles or other debris thrown into the water from the landing location would be carried by the returning tide to Angel Island. This proved that escape was possible with the resources available to the escapees and provided an explanation for the location of the escape debris found by the FBI.[/quote] Je hebt helemaal gelijk. Hoewel het (dus) maar zeer de vraag is of ze het ook daadwerkelijk overleeft hebben is de film zeker op waarheid berust.

    als reactie op de film Escape from Alcatraz

  • Wat ikme nog kan herrineren is dit een heel leuke film om te zien. Lekker ingenieus bedacht allemaal ([spoiler]Het papier maché verhaal als hoofd en als bord voor het gat[/spoiler]) en een goed spel van de alle acteurs. Ik ga deze wel weer proberen te zien denk ik.

    als reactie op de film Escape from Alcatraz

  • [quote=Glue]En waar slaat de titel eigenlijk op?[/quote] [quote=Imdb.com]Syriana is a term used by Washington think-tanks to describe a hypothetical re-shaping of the Middle East[/imdb] @fab_IOL Matt Damon acteert in deze film uiterst goed naar mijn mening. Sinds Team America moe tik wel altijd lachen als ik de beste vent voorbij zie komen maar in deze film was dat snel vergeten. Al met al een zeer goede film; ik ben onder de indruk.

    als reactie op de film Syriana

  • Heel goede film. Ik heb hem in mijn collecite (kost bijna niets meer bij de FRS) maar wellicht kijk ik hem alsnog met wat vrienden. Goede en spannende film!

    als reactie op de film Phone Booth

  • Deze film lijkt me wel interessant. Heb een artikel in de Metro gelezen hierover welk vrij positief was (maar ze hadden dan ook een interview met Spike er naast stan). Ik wacht nog even op de FT ecensie.

    als reactie op de film Inside Man

  • Deze film heeft mij toch niet helemaal kunnen shocken. De boodschap kwam er te weinig uit. Wel de moeite waard van het kijken want het drukt je wel even weer met je neus op de feiten maar een schuldgevoel kreeg ik er niet van om eerlijk te zijn. Ik ben benieuwd naar andere meningen.

    als reactie op de film Darwin's Nightmare

  • Hoe kan een film nou waarde verliezen doordat hij vaker wordt uitgezonden? Je hoeft niet te kijken. Ik ga hem wel weer kijken; heerlijk.

    als reactie op de film Scary Movie

  • 3. Met welke verwachtingen ging je naar deze film toe? Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij deze film gehad maar heb deze destijds in [url=http://www.filmtotaal.nl/forum/viewtopic.php?t=1303&postdays=0&postorder=asc&start=12315]het forum[/url] kenbaar gemaakt. Uiteindelijk wel positief overigens.

    als reactie op de film Caché

  • [quote=HornBlower]Excuses voor het nogal gefrustreerde antwoord, maar ik vind het toch zo jammer dat ze deze film ooit hebben gemaakt. Er is niks meer over van het originele verhaal. Zo jammer dat ze m uberhaupt hebben gemaakt.[/quote] Deze discussie is al gevoerd natuurlijk maar ik begrijp nog steeds niet hoe een remake het origineel van schade kan zijn op het origineel. Als jij (/iemand) het origineel beter vindt dan kijk je die toch en je kan enkel weten hoe goed het origineel is als je de remake kent (en deze dus minder vindt). Wat mij betreft blijven ze remakes maken, doet mij geen pijn. Ontopic: niks mis met deze film van gisteravond. No-brainer aktie. Het origineel vond ik overigens ook zeer vermakelijk en in vele opzichten beter dan deze versie.

    als reactie op de film The Italian Job

  • Dan zou ik gaan voor Terminal Velocity die ook vandaag is,maar helaas moet ik studeren vanavond.

    als reactie op de film Hope Springs

  • Waar geniet ik van bij deze film: 1. De massale aanval en goede luchtgevechten welk een plezier voor oog en oor zijn als je de beschikking hebt over een beetje leuke installatie!! 2. Het acteerwerk van Cuba Gooding (junior versie)! 3. De realistische wijze waarop verbeeld wordt dat de Amerikanen zich pas ech tbetrokken voelden bij de Tweede Wereldoorlog toen zij zelf er direct mee te maken kregen! Dus: kijken!

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • Tegenwoordig zou 2,5 staan voor een extra editie met heel veel extra bonus materiaal. Toen deze uitkwam was dat gewoon nog onderbroekenlol. Heerlijke film!

    als reactie op de film The Naked Gun 2½: The Smell of Fear

  • [quote=JACKIE CHAN fan]zit in deze film miss een bijrolletje van Jackie Chan? of is dat de andere film?[/quote] Er speelt wel ene Kim Chan in maar geen Jackie volgens [url=http://www.imdb.com/title/tt0085794/fullcredits]IMDB[/url]. Nog nooit van deze film gehoord maar wel goede regiseur, goed cijfer op IMDB en Robert de Niro dus wie weet zet ik deze wel even op.

    als reactie op de film The King of Comedy

  • Naar deze film ben ik zeer benieuwd. Nog nooit gezien maar wel heel veel over gehoord. Bij mij op de opleiding wordt dit bijna gezien als verplichtte kost en ook op het forum en op IMDB is praktisch iedereen lovend. Als ik de tijd kan vinden ga ik kijken.

    als reactie op de film Mulholland Drive

  • [quote=GiLuX]the horrorrrr... zoals dexter zou zeggen. als je een film maakt gebaseerd op een stripverhaal moet je niet proberen de film op het strip verhaal te laten lijken. maak dan een cartoon... niet iets wat kant noch wal raakt. [/quote] Ik vind het in Sin City toch aardig gelukt hoor! [quote=GiLuX]pas bij "batman begins" heeft men het begrepen. zo heurt het. een onwerkelijk verhaal zo gefilmd dat het overtuigend en realistisch over komt. geen rare gekleurde groene of paarse mannetjes met bespottelijke clownspakjes aan vliegend op op een soepbord maar gewoon people met een persoonlijkheid en diepgang waar je je kan in inleven.[/quote] Ik vind Batman Begins één van de betere films van vorig jaar maar het had ook heel anders uit kunnen pakken. Een realistische Batman had juist op de lach spieren kunnen werken waar dat niet de bedoeling was geweest. Ik vind het niet een stelregel dat stripverhalen realistisch uitgewerkt moeten worden. [quote=BeeZZ]The Joker - Jack Nicholson (deel 1) Catwoman - Michelle Pheiffer (deel 2) The penguin - Danny the Vito (deel 2)[/quote] Vergeet Jim Carrey niet. Minste film maar ik vond Jim Carrey geweldig.

    als reactie op de film Batman

  • [quote=Michaell]Vertel mij, wat is 'ronken'? :)[/quote] Ronken kan 'vertaald' worden als 'slapen' en in sommige situaties als snurken tijdens het slapen. Deze film heb ik twee maal op dvd (door de laatste film valley die ik los in de winkel kocht) dus zeker niet op SBS gekeken. Als ik hem niet op dvd had had ik hem overigens zeker wel gekeken. Hart van Nederland en al die reclames zorgen er wel voor dat ik hem gratis had kunnen kijken dus zonder die discussie nieuw leven in te willen blazen; ik neem dat voor lief. Heel goede film!

    als reactie op de film Gladiator

  • Ik ben fan van elke film met een rapper in de hoofdrol dus deze zit al jaren in mijn colectie. Even serieus, goede film. Niks mis met deze rapper wat mij betreft.

    als reactie op de film Three Kings

  • Top film! Kan niet anders zeggen. Tegenwoordig is het weer 'in' om deze toch minder te vinden terwijl het eerst hip was om hem wel goed te vinden. Ik blijf hem goed vinden in iede geval!

    als reactie op de film The Boondock Saints

  • Het verhaal klinkt als een film voor [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&c2coff=1&q=Steven+Seagal+fanclub&btnG=Zoeken&meta=lr%3Dlang_nl]Steven Seagal[/url]. Aardige aktie film, niets meer - niets minder.

    als reactie op de film Striking Distance

  • [quote=hetisjantje][...]Echt een film voor de Amerikaanse markt [...][/quote] Voor de Amerikaanse markt vind ik het heel wat dat ze Morgan Freeman (of was het Denzel Washington?) als God hebben gekozen trouwens. Moraliserend tot en met maar doordat ik het van te voren wist (ik heb de film vaker gezien) kon ik me er niet aan storen. Uiterst vermakelijke film vind ik, leuke grappen en een paar behoorlijk mooie shots (onder andere het shot wat volt op onderstaand shot waarbij het kikvors perspectief wordt gebruikt met voor de tomatensoep en daarachter de nieuwe God). Kortom: leuke film! [img]http://www.haro-online.com/stuff/bruceal2.jpg[/img]

    als reactie op de film Bruce Almighty

  • [quote=Webjoker]Heerlijke B-film. Bij een vriend, die hem had opstaan, een paar fragmenten gezien. Tom Berenger verdiend ook een [url=http://www.filmtotaal.nl/forum/viewtopic.php?p=189729]fanclub[/url]...[/quote] UPDATE: [url=http://www.beggi.com/brb/eden_swa_Erika_Eleniak-01_bolja92.jpg]wallpaper[/url] :)

    als reactie op de film Chasers

  • Heerlijke B-film. Bij een vriend, die hem had opstaan, een paar fragmenten gezien. Tom Berenger verdiend ook een [url=http://www.filmtotaal.nl/forum/viewtopic.php?p=189729]fanclub[/url]...

    als reactie op de film Chasers

  • Kijken hoor! Er zijn maar twee films op tv, als je niet van drama houd en gewoon zin hebt in een simpele film gewoon kijken. Je kan hem altijd nog afzetten maar ik vermaak me keer op keer met deze film!

    als reactie op de film Big Momma's House

  • Deze film vind ik heerlijk! Ik heb geen tijd om te kijken want moet werken en heb tentamens deze week maar heb hem toch op dvd. Paul Giamatti en Anthony Anderson als Nolan zijn prachtig. Ik wordt alweer vrolijk als ik aan de karate scène denk! Als je van gewoon domme humor houd gewoon kijken!

    als reactie op de film Big Momma's House

  • [quote=rq]"I am very very sneaky sir.."[/quote] Do not underestimate my sneakyness! Leuke film, ga ik kijken zometeen. Ik ben wel fan van Adam Sandler, vooral als hij zo agressief is als in Mr Deeds of Happy Gilmore. Gister The Longest Yard gezien van hem, wel aardig.

    als reactie op de film Mr. Deeds