treris Avatar

treris

reacties

  • Eén keer gezien, dacht toen dat het wel de slechtste film ooit moest zijn, totdat ik het vervolg zag ;-) Absoluut niet kijken als serieus een film wilt kijken, mocht je toevallig zeer melig/aangeschoten zijn kun je het rustig wagen!

    als reactie op de film Mega Shark vs. Giant Octopus

  • Was deze vorige week ook al niet op tv?? Zal wel door het WK komen, misschien krijgen we 'em nu wekelijks te zien totdat het WK is afgelopen?

    als reactie op de film In Oranje

  • Ik vind de film over het geheel gezien te zoetsappig en teveel een romkom, maar af en toe worden er best interessante filosofische gedachtes aangehaald, ik zou het zeker daarom een hogere score willen geven dan de 6,1 van de IMDB zeker wel een 7

    als reactie op de film Bicentennial Man

  • Heerlijk weer zo'n oude spaghetti western, helemaal niks mis mee, heerlijk nostalgisch want wie heeft deze films nu niet gezien toen ie jong was?? @spider-fan, ja idd allebei zo italiaans als maar kan, in ieder geval italiaanser dan de huidige paus haha

    als reactie op de film Quattro dell'Ave Maria, I

  • Ik heb ooit de muzikale versie van "The War of the Worlds" gehoord (nog ingesproken door Richard Burton) en ik moet zeggen ik ben heel benieuwd of de film dat niveau kan halen. Ik ben een beetje bang van niet, maar goed Spielberg is wel erg goed dus je weet maar nooit.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Jep absoluut één van m'n favo films uit de jaren 80, beetje hetzelfde sentiment als met Beverly Hills Cop 1, een prima combinatie van actie en humor!!! Erg jammer dat Gregory Hines onlangs is overleden, ook in Will & Grace vond ik em erg goed.

    als reactie op de film Running Scared

  • Echt een topfilm met een topcast, ga em zeker kijken al heb ik em al een paar keer gezien natuurlijk. Vooral Gene Hackman die dan probeert op een gangster te lijken is briljant!!

    als reactie op de film Get Shorty

  • Ik geloof dat ik em ooit al es gezien heb, was toen best leuk om te kijken, maar om maar weer eens een cliché te gebruiken, ik heb ook het boek gelezen en dat vond ik toch beter. Het boek is geschreven door Arthur C Clarke, die ook 2011, 2063 en 3001 heeft geschreven. Als je dit een goede film vind moet je eigenlijk ook die boeken es lezen

    als reactie op de film 2001: A Space Odyssey

  • Ben benieuwd of deze nou ook daadwerkelijk uitgezonden gaat worden, de laatste paar weken worden er zoveel films geschrapt bij SBS en Net5. kwalijke toestand zeker omdat er af en toe best goede films op t programma die dan op t moment zelf vervangen zijn door die vreselijk tell sell o.i.d.

    als reactie op de film The Godfather

  • Absoluut een goede film, zeker Richard Burton speelt erg sterk vind ik met zijn fijne driedubbelspion rol erg fijn ook al die plotwendingen en argwaan e.d. al vaak gezien maar toch kijken

    als reactie op de film Where Eagles Dare