treris Avatar

treris

Laatste reviews

Cloverfield(2008)

"...Het is absoluut een intense film, maar ook een film met een ontzettend dun verhaal, voor zover je überhaupt kunt spreken van een verhaal. Ik wil geen..."

U-571(2000)

"...Ik heb deze film geloof ik oorspronkelijk in de bioscoop gezien en heb me de hele film door zitten ergeren aan de enorm stapel plotfouten. Duitse..."

Laatste reacties

"...Eén keer gezien, dacht toen dat het wel de slechtste film ooit moest zijn, totdat ik het vervolg zag ;-) Absoluut niet kijken als serieus een film wilt kijken, mocht je toevallig zeer melig/aangeschoten zijn kun je het rustig wagen!..."
Mega Shark vs. Giant Octopus
"...Gezien de cast kan het best een goede film worden, gezien de CGI en gewoon het feit dat het een WW2-vliegtuigen-film is ga ik em zeker kijken, nu al zin in!..."
Eerste Red Tails trailer!
"...Als de poster ons iets zegt over de film gaan we dus weer zagen zien en dus iets met kiezen, klinkt interessant, hoop wel dat de film wat beter is dan deel 2. De shock effects vond ik in 2 prima voor elkaar (wie kan die kuil met injectienaalden verge......"
Poster Saw III
"...Was deze vorige week ook al niet op tv?? Zal wel door het WK komen, misschien krijgen we 'em nu wekelijks te zien totdat het WK is afgelopen?..."
In Oranje
"...Ik vind de film over het geheel gezien te zoetsappig en teveel een romkom, maar af en toe worden er best interessante filosofische gedachtes aangehaald, ik zou het zeker daarom een hogere score willen geven dan de 6,1 van de IMDB zeker wel een 7..."
Bicentennial Man

laatste ratings

treris heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

treris heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.