Evertdv Avatar

Evertdv

Laatste reviews

Shakespeare in Love(1998)

"...De oscars van 1999 zijn gewoon niet echt serieus te nemen... Iedereen kan zeggen wat ze willen over Shakespeare in Love en Saving Private Ryan,..."

Laatste reacties

"...Video is al weer foetsie......"
Banksy regisseert Simpsons Credits
"...[quote=Asperientje]Ik heb er veel zin. ik heb er alleen een hekel geregen dat nu elke animatie film in een review vergeleken moet worden met toy story 3. dont get me wrong, toy story 3 was egt goed, maar je moet films afzonderlijk beoordelen en n......"
Despicable Me
"...Heb Terlouw als kind nooit zo boeiend gevonden, met uitzondering van Koning van Katoren, en Briefgeheim vond ik ook niets aan. Thea Beckman en Evert Hartman, dat waren pas boeken! :)..."
Briefgeheim
"...De eerste klachten kwamen overigens gewoon van Dick Maas en consorten zelf. Beetje gratis reclame maken door te stoken. Wisten zij veel dat alle instanties het zo serieus zouden opvatten en het echt verboden en boycotten als resultaat zou hebben O+..."
Oproep tot boycot Sint
"...[quote=Baron Von Marlon]Onderwerp kan mij niet echt boeien. Dat Justin Timberlake meedoet, vind ik ook geen pluspunt. Voor mij is dit zo'n film die ik misschien eens bekijk als ik niets beters heb te doen...[/quote] Dat Justin Timberlake meedoet......"
The Social Network

laatste ratings

watchlist

Evertdv heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.