Dit geliefde Marvel-personage keert terug in 'Avengers: The Kang Dynasty'

Dit geliefde Marvel-personage keert terug in 'Avengers: The Kang Dynasty'

Jeff Loveness bevestigt terugkeer van geliefd Phase 4-personage.

Met Ant-Man & The Wasp: Quantumania maakte Jeff Loveness zijn debuut als filmschrijver en hij heeft gelijk een volgend project bij dezelfde studio, namelijk Avengers: The Kang Dynasty. Loveness bevestigt in een nieuw interview dat Namor terugkeert in deze film.

Wakanda Forever
Black Panther: Wakanda Forever was de afsluiter van Marvel's Phase 4 en is voor veel fans ook het hoogtepunt van deze fase. De film introduceert Namor, een van Marvel's oudste personages.

Het personage, gespeeld door Tenoch Huerta, werd al snel een favoriet onder fans die hem het liefst zo snel mogelijk in een solofilm zien.

Avengers 5
Hoewel een solofilm voor Namor nog niet in de plannen staat, weten we nu wanneer we het personage weer kunnen verwachten in het MCU. Jeff Loveness zei namelijk het volgende in een interview met Comicbook:

"Namor, man. Ik ben enthousiast om Namor te schrijven."

Meer details gaf Loveness natuurlijk niet, maar we weten wel dat Namor de vleugel op zijn voet weer terugkrijgt nadat Shuri deze eraf sneed in haar confrontatie met Namor.

Avengers: The Kang Dynasty laat nog even op zich wachten. De film komt pas in mei van 2025 uit in de bioscoop. We kunnen nu in ieder geval het titelpersonage Kang the Conquerer (Jonathan Majors) en Namor in de film verwachten.



NieuwsFilm

meest populair