Zo verschilt de R-rated versie van 'M3GAN' met het origineel

Zo verschilt de R-rated versie van 'M3GAN' met het origineel

De mega-hit 'M3GAN' is binnenkort op streaming te kijken.

Je kunt al heel snel gaan genieten van een wel hele bloederige versie van de megahit M3GAN. Nu is ook bekend hoe de R-rated versie verschilt met het origineel.

Binnenkort komt er een veel bloederige versie uit van M3GAN. "Haar body count in het script was hoger dan in de film. Ik was genadeloos. Mijn humor is extreem duister," vertelde schrijfster Akela Cooper al eerder.

Hoe verschillen de films van elkaar?
De R-rated versie van de film wordt veel ranziger en bloederiger dan de bioscoopvariant. Zo wordt David bijvoorbeeld niet simpelweg gespiesd, maar zien we dat hij wordt doorboord door een mes en vervolgens zijn assistent die wordt doordrenkt met bloed.

Ook zien we in de bloederige versie in detail van hoe iemands oor eraf wordt getrokken. In het origineel werd deze scene al snel afgekapt voordat het echt gruwelijk kon worden.

Kort gezegd gaan er veel meer mensen dood en is er veel meer gore te zien. Ook wordt er gescholden (onder andere door M3GAN zelf) in de versie die op streaming uit zal komen.



De bloederige versie van de film is vanaf 29 maart te zien op MeJane. Het is nog onduidelijk of het (ook) de R-rated versie betreft.

NieuwsFilm

meest populair