60-jarige Tom Cruise is niet van plan te stoppen met eigen stuntwerk

60-jarige Tom Cruise is niet van plan te stoppen met eigen stuntwerk

De acteur wil zo lang mogelijk doorgaan.

Naast zijn acteerwerk in zijn films staat Tom Cruise ook bekend om het feit dat hij zijn eigen stuntman is en ontzettend gevaarlijke stunts uitvoert tijdens opnames van zijn films. Jimmy Kimmel vroeg aan Cruise of hij nog de intentie heeft om dit te blijven doen in de toekomst, het antwoord van de acteur was duidelijk.

Tot 80
Cruise is meer dan alleen van plan om voorlopig zijn stunts zelf nog te doen, hij wil ze uitvoeren tot hij in de 80 is:

"Ik ben het van plan. Ik doe het al mijn hele leven. Altijd schrijven, altijd bezig met verhalen en sketches schrijven. Ik was dat kind dat kroop van de zolder naar het dak, omdat ik graag naar de hemel en de wolken en sterren keek."

De ruimte in
Na de komende twee 'Mission: Impossible'-films staat er een film gepland waarin Cruise echt opnames gaat maken in de ruimte. Over een eventueel vervolg op Top Gun: Maverick is nog niks over bekend, maar dankzij het gigantische succes is het niet vergezocht dat daar ook over wordt gesproken.

Het volledige interview bekijk je hieronder.



Dead Reckoning
Tom Cruise is binnenkort te zien in het een na laatste deel van de Mission: Impossible-filmreeks genaamd Dead Reckoning Part One. Tom Cruise heeft een van de grootste stunts in de filmgeschiedenis uitgevoerd voor de film. Hieronder neem je een kijken achter de schermen van die stunt.



NieuwsFilm

meest populair