'Pirates of the Caribbean'-producent wil graag weer met Johnny Depp samenwerken

'Pirates of the Caribbean'-producent wil graag weer met Johnny Depp samenwerken

Jerry Bruckheimer wil graag weer met Depp werken

Blockbuster-producent Jerry Bruckheimer onthult in een nieuw interview met Deadline dat hij dolgraag weer met zijn vriend Johnny Depp wil samenwerken. Wat het project zou worden is natuurlijk nog niet bekend, maar de deur voor een 'Pirates of the Caribbean'-film staat open.

Vriend
Naar aanleiding van de oscar-nominaties van Top Gun: Maverick werd producent Jerry Bruckheimer geïnterviewd door Deadline. Er wordt gesproken over zijn carrière en onder andere over Johnny Depp:

"Johnny is een vriend en een geweldige artiest. Je maakt dingen mee in het leven waarvan je zou willen dat je ze niet had meegemaakt... Hij is nog steeds een getalenteerd kunstenaar... Hij is gewoon zo goed in wat hij doet en acteurs herstellen van dit soort dingen."

"Hij is een goed en zorgzaam individu. Hij is iemand op wie je kunt vertrouwen en hij is gewoon geweldig. Ik denk dat Johnny een absolute vriend en een geweldige artiest is en, nogmaals, je maakt dingen mee in het leven waarvan je zou willen dat je ze niet had, maar hij is nog steeds een getalenteerde artiest."

Toekomst
Bruckheimer is dus zeer optimistisch over een toekomstige samenwerking met Depp. Fans vragen zich natuurlijk af of deze samenwerking misschien wel een nieuwe Pirates of the Caribbean-film met Johnny Depp als Jack Sparrow oplevert.

Hoewel er zeker een nieuwe 'Pirates'-film komt, is er nog niks bekend over een eventuele terugkeer van Depp. Bruckheimer geeft ook niet echt antwoord of Depp's Jack Sparrow terug kan keren, de deur blijft dus open. Het zal ook nog wel even duren voordat de film uitkomt, Bruckheimer vertelde laatst namelijk dat het script met "babystapjes" voortgang boekt.



NieuwsFilm

meest populair