'Saving Private Ryan'-acteur Tom Sizemore zal nooit uit zijn coma ontwaken

'Saving Private Ryan'-acteur Tom Sizemore zal nooit uit zijn coma ontwaken

De familie wacht een lastig besluit

Acteur Tom Sizemore, bekend van zijn rollen in films als Saving Private Ryan en Heat, zal nooit meer uit zijn coma ontwaken door het aneurysma dat hem vorige week trof, melden artsen uit het ziekenhuis waarin hij behandeld wordt.

Op 19 februari werd Tom Sizemore met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, aanleiding hiervan was een uitpuiling van de wand van een hersenslagader. De kans op overleving van een dergelijke aandoening is erg klein, de meeste patiënten sterven namelijk binnen 24 uur.



Verklaring
Een vertegenwoordiger van Sizemore's familie kwam maandagavond met een verklaring waarin het trieste nieuws werd gebracht dat de Heat-acteur nooit meer bij kennis zal komen.

"Vandaag hebben de artsen de familie ingelicht dat er geen hoop meer is, ze hebben een beëindiging van de behandeling aangeraden. De familie is nu bezig om te kiezen wanneer zijn leven te beëindigen, een volgende verklaring volgt op woensdag.", aldus de woordvoerder.

De woordvoerder vraagt ook om de privacy van de familie in deze moeilijke tijd te respecteren.

"We vragen om privacy in deze moeilijke tijd, ze willen graag iedereen bedanken voor de honderden steunbetuigingen die ze hebben ontvangen. Dit is een moeilijke tijd voor hun", concludeert de woordvoerder.



NieuwsFilm

meest populair