Is het nu ook over en uit voor Shazam! in het DC Universe?

Is het nu ook over en uit voor Shazam! in het DC Universe?

Zien we Shazam wel terug?

Shazam! Fury of the Gods verschijnt deze maand in de bioscoop, maar heeft het personage nog wel een toekomst in het DC universe van James Gunn en Peter Safran? Regisseur David F. Sandberg geeft een duidelijk antwoord.

Toekomst
Op twitter kreeg Sandberg van een fan te horen dat hij geen zin meer had om de film te kijken, omdat er toch geen garantie meer is dat Shazam terugkeert. De fan wilde een verduidelijking van de toekomst van Shazam in het DCU, Sandberg gaf hem dit:

"Hij keert zeker niet terug als mensen de film niet gaan zien. Wat mij is verteld, is dat er niets in de Shazam-films is dat in tegenspraak is met de toekomstplannen voor DC. Dus de mogelijkheid voor meer Shazam is er en als dat is wat je wilt, kun je het beste de film gaan zien."



Bijna te zien
Shazam! Fury of the Gods is vanaf 16 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. De film introduceert Helen Mirren en Lucy Liu als de vijandige Godinnen Hespera en Kalypso. De gehele "Shazam-family" keert terug om het tegen ze op te nemen. Hieronder bekijk je de meest recente trailer.



NieuwsFilm

meest populair