3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 2 maart 2023 14:01 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Logan (2017)
Regie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, e.a. | Te zien op: Disney+
Anno 2029 zijn er vrijwel geen mutanten meer. Logan leeft in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Daar zorgt hij voor een dementerende Professor X, die geen controle meer heeft over zijn krachten. Wanneer een jonge mutant op de vlucht zijn pad kruist, wordt Wolverine gedwongen om toch weer in actie te komen.Palm Springs (2020)
Regie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a. | Te zien op: Prime Video
Nyles, die een zorgeloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.Rundfunk: Jachterwachter (2020)
Regie: Rob Lücker | Cast: Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Pierre Bokma, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Videoland
De Wachtopzichter van een camping is een harde werker en altijd gestresst. Wanneer het uitgeleefde voormalig kindersterretje Ronnie Bosboom Junior ineens bij de receptiebalie staat, lijkt dat in eerste instantie een zegen. Totdat duidelijk wordt dat hij op de vlucht is voor een stel gevaarlijke criminelen.NieuwsFilm