Zo rijk is Michael J. Fox uit 'Back to the Future' en 'Stuart Little'

Zo rijk is Michael J. Fox uit 'Back to the Future' en 'Stuart Little'

Michael J. Fox is naast acteur ook stemacteur, auteur, producer, komiek en activist

Michael J. Fox is naast acteur ook stemacteur, auteur, producer, komiek en activist. In de jaren '80 raakt hij wereldberoemd met de serie Family Ties en de Back to the Future-films.

De ster heeft een erg succesvolle filmcarrière en is overladen met filmprijzen. Zijn nettowaarde wordt geschat op 65 miljoen Amerikaanse dollars. Michael J. Fox is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Michael J. Fox is in 1961 geboren in Edmonton, Canada. Al vanaf zijn 15de verschijnt hij in series en tv-films. In 1982 start hij in de serie Family Ties, die jarenlang werd uitgezonden. In 1985 volgde de eerste Back to the Future, die een groot succes werd.

Michael J. Fox was te zien in andere films als Light of Day, Bright Lights, Big City en Casualties of War. Na de diagnose van de ziekte van Parkinson werkte hij zelfs nog harder. Meer films volgden.

Meer vermogen
Toen acteren voor de camera niet meer ging, startte de ster met het inspreken van stemmen voor films als Homeward Bound en Stuart Little. Nu de ziekte verergert, schrijft hij boeken en zet hij zich in voor meer research naar Parkinson.

Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Hieronder staat een YouTube-video met een recent interview bij The Hollywood Reporter. Zijn documentaire Still is net verschenen.



NieuwsFilm

meest populair