'Cocaine Bear' lijkt een 'Jaws'-effect los te maken

'Cocaine Bear' lijkt een 'Jaws'-effect los te maken

Bezoekers van natuurparken moeten zich bewust zijn van de gevaren...

Cocaine Bear vertelt een bizar verhaal en dat is zelfs gebaseerd op een waargebeurd verhaal. National Parks waarschuwen kijkers van de film en bezoekers van natuurparken nu voor échte situaties.

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort. Een zwarte beer vindt de lading aan cocaïne en vanaf dat moment gaat alles mis.



Waarschuwing
National Park Services waarschuwen de bezoekers van natuurparken door de release van deze film. Het kán echt gebeuren is de boodschap. Hetzelfde gebeurde met Steven Spielbergs kaskraker Jaws.

Beer tegenkomen
"Als je een beer tegenkomt, duw nooit een langzamere vriend naar beneden. Zelfs als de vriendschap niet meer te redden valt", schrijft de National Parks Services op Twitter. "Een beer in het wild zien is een speciaal moment voor iedere bezoeker van een natuurpark."



"Hoewel zoiets een leuk moment is, is het belangrijk om te bedenken dat beren in National Parks wild en gevaarlijk kunnen zijn. Als de sneeuw begint te smelten, worden veel beren actiever", staat vermeld in een andere tweet.

NieuwsFilm

meest populair