Bioscoopvoorstelling 'Creed III' mondt uit in echte matpartij

Bioscoopvoorstelling 'Creed III' mondt uit in echte matpartij

De boksfilm inspireerde bezoekers...

Het derde deel in de populaire Creed-reeks is eindelijk te zien in de bioscoop. Hoewel de film zelf natuurlijk vol zit van de gevechten, is het niet de bedoeling dat ook in de bioscopen gevechten los gaan barsten. Toch gebeurde het!

Michael B. Jordan kruipt voor de derde keer in de huid van Adonis Creed in Creed III. Hij heeft de bokswereld inmiddels gedomineerd. Wanneer oude vriend en voormalig bokstalent Damian weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil hij graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring.



Echte gevechten
Nu zorgen de epische gevechten en snelle montages natuurlijk voor iedere kijker voor een beetje adrenaline, maar bezoekers van een bioscoop raakten weliswaar geïnspireerd door de keiharde boksgevechten uit de film.

Inspiratie
In een video die wordt gedeeld op Twitter is te zien dat een gevecht losbarst tijdens de aftiteling van Creed 3. "Blijkbaar inspireerde de film deze bezoekers", staat in het Frans erbij geschreven.



Ook een andere video wordt gedeeld van hetzelfde gevecht in de bioscoop. Daaronder staat een heus live wedstrijdverslag geschreven. Wie uiteindelijk gewonnen heeft, is allesbehalve belangrijk. De makers hoopten vast niet op dít effect van de film...



NieuwsFilm

meest populair