3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, e.a. | Te zien op: Prime Video
James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Deze missie blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.



Where the Crawdads Sing (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Newman | Cast: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, e.a. | Te zien op: Netflix
Kya wordt als kind in de steek gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.



Nightmare Alley (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, e.a. | Te zien op: Disney+
Stanton Carlisle, een manipulatieve kermisartiest, is wanhopig op zoek naar een betere toekomst. Samen met een even sluwe als mysterieuze psychiater Lilith Ritter besluit hij rijke toeschouwers op te lichten. Hun doel is een rijke zakenman. Maar wat Carlisle zich niet realiseert, is dat Ritter nog gevaarlijker is dan hij.



NieuwsFilm

meest populair