3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a. | Te zien op: Disney+
De overmoedige vrijbuiter Peter Quill komt terecht in een meedogenloze klopjacht wanneer hij een mysterieuze bol met ongekende krachten steelt - dezelfde bol die gezocht wordt door de volhardende slechterik Ronan. Om aan hem te ontsnappen, sluit Quill zich aan bij een viertal niet bij elkaar passende buitenbeentjes. Samen gaan zij de strijd aan.



Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Te zien op: Netflix
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.



Sherlock Holmes (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, e.a. | Te zien op: HBO Max
Lord Blackwood, een seriemoordenaar en beoefenaar van zwarte magie, is ter dood veroordeeld. Enkele dagen na zijn executie gaan er al verhalen rond dat hij nog in leven is. Aan privédetective Sherlock Holmes en zijn loyale assistent Dr. John Watson om de zaak op te lossen. Zij raken echter al snel verwikkeld in een duistere samenzwering die gevaarlijk blijkt voor heel het land.



NieuwsFilm

meest populair