Keanu Reeves nam wel een heel opvallend item mee van de set van 'The Matrix'

Keanu Reeves nam wel een heel opvallend item mee van de set van 'The Matrix'

De acteur nam van verschillende sets wat props mee.

Keanu Reeves heeft inmiddels flink wat bekende rollen gespeeld, waaronder John Wick en Neo in The Matrix. Bij die laatste heeft hij wel een heel bijzondere prop meegenomen van de set.

Via Reddit konden fans recent vragen stellen aan Reeves. Een daarvan was de vraag of hij ooit iets heeft gestolen van de set. Het antwoord van de acteur was als volgt.

"Gestolen zou ik het niet noemen. Ik heb de trouwrring en de horloge meegenomen van John Wick. Van de set van The Matrix heb ik een zwaard en de allereerste rode pil die me ooit is gegeven meegenomen."

Wat is de volgende film van Reeves?
De volgende film waar Reeves in te zien zal zijn is John Wick: Chapter 4. Lionsgate beschrijft de film als volgt: "Wick zal het gaan opnemen tegen de dodelijkste tegenstanders tot nu toe. Tegelijkertijd zal de prijs op zijn hoofd steeds hoger worden."

Inmiddels is het ook al bekened dat John Wick een spinoff krijgt. Dit wordt de serie The Continental. Hierin volg je dus het speciale hotel voor al de moordenaars. Ook komt er nog een Spinoff die Ballerina zal gaan heten. Hier zal Ana De Armas de hoofdrol gaan spelen.

John Wick: Chapter 4 zal vanaf 24 maart te zien zijn in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair