Hugh Jackman volgt een bizar dieet voor 'Deadpool 3'

Hugh Jackman volgt een bizar dieet voor 'Deadpool 3'

Zou jij het opkrijgen?

De opnames van Deadpool 3 gaan over twee krappe maanden alweer van start. Hugh Jackman, die in de actiefilm zijn opwachting maakt als Wolverine, lijkt een aardige spiermassa op te bouwen voor de opnames. De acteur geeft een inkijkje in zijn bizarre dieet.

In Deadpool 3 maakt publieksfavoriet Ryan Reynolds wederom zijn opwachting als de cynische gemaskerde superheld. Ditmaal wordt hij vergezeld door Wolverine. De regie is wederom in handen van Shawn Levy.

Trainen
Zowel Reynolds als Hugh Jackman lieten al eerder zien zich klaar te stomen voor hun rollen. Beide acteurs moeten in een korte periode een zekere spiermassa opbouwen, dat gaat natuurlijk gepaard met een goed dieet.

Op zijn Twitter deelt Hugh Jackman een foto van het dieet dat is afgestemd op zijn training. Als we er vanuit gaan dit dit allemaal voor Jackman is, eet hij bijna een indrukwekkende 10.000kcal per dag(!).



De acteur, die inmiddels 54 jaar oud is, had de rol van Wolverine afgezworen omdat de training te intensief zou zijn. Jackman lijkt er nu op terug te komen en liet al eerder zijn krachtige spierbundel zien.



Ryan Reynolds
Ook Ryan Reynolds lijkt zijn beste beentje voort te zetten. De acteur is volop in training voor zijn rol als Deadpool. Gezien de opnames al snel van start zullen gaan op locatie in Vancouver, kunnen we de aankomende maanden zeker al wat setfoto's verwachten.



Deadpool 3 krijgt 8 november 2024 een release.



NieuwsFilm

meest populair