Deze verwijderde scène was te luguber voor 'Cocaine Bear'

Deze verwijderde scène was te luguber voor 'Cocaine Bear'

Elizabeth Banks wilde voorkomen dat het publiek ging kotsen.

Cocaine Bear draait nu zo'n twee weken in de bioscoop en het lijkt al een succesvolle film te zijn. De combinatie van humor en brute scènes viel redelijk goed in de smaak bij het publiek en critici, maar er was één scène die te ranzig was voor de film.

Teveel gore
Regisseur Elizabeth Banks sprak met Insider over de film. Er werd gevraagd of er een gory moment was die niet in de uiteindelijke film te zien is. Banks antwoordde als volgt:

"Alles wat ik wilde, zit in de film, maar ik heb er tegen het einde wel wat gore uitgehaald. Kristofer Hivju, die de wandelaar speelt, we tonen een geweldige prothese van zijn afgescheurde gezicht dat de nasleep is van een aanval van de beer."

Punt gemaakt
Banks vertelde waarom de scène waarin het personage van Hivju wordt vermoord door de beer eruit is geknipt:

"We hebben ook zijn dood gefilmd, maar ik heb het eruit gehaald. Ik had het gevoel dat er toen al een punt was gemaakt van wat er gebeurt. Ik wilde dat het publiek wat meer op de emotionele rit van de derde akte zou zitten."

"Het loopt ten einde en ik wilde dat mensen gelukkig zouden vertrekken en niet in paniek zouden raken en wilden overgeven."

Nog niet gezien?
Heb je de film nog niet gezien? Wie weet overtuigt Scott Seiss je dan wel met zijn (gebrek aan) instructies voor het zien van de film:



Cocaine Bear is nu te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair