Hugh Grant kreeg enorme driftbui tijdens opnames nieuwe 'Dungeons & Dragons'-film

'I pulled a Christian Bale.'

Hugh Grant is binnenkort te zien in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. De gerespecteerde acteur onthult nu dat hij op de eerste dag van de opnames enorm kwaad werd op iemand waarvan hij dacht dat het een leidinggevende van de filmstudio was.

Vergissing
Grant vertelde over het incident in een nieuw interview met Total Film. Het bleek achteraf een grote vergissing te zijn van kant:

"Ik verloor mijn geduld met een vrouw in mijn ooglijn op dag één. Ik ging ervan uit dat ze een leidinggevende van de studio was die beter had moeten weten."

"Vervolgens blijkt dat ze een ontzettend aardige lokale vrouw is die de chaperonne was van een jong meisje. Verschrikkelijk."

Christian Bale
Grant grapte dat hij een "Christian Bale deed". Hij refereert hiermee naar de inmiddels beroemde rant van Bale op de set van Terminator: Salvation. De geluidsopnames van dat incident zijn hieronder te horen.



Bijna te zien
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves laat niet lang meer op zich wachten. De fantasyfilm is vanaf 30 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je de nieuwste trailer.



NieuwsFilm

meest populair