Ryan Reynolds sneert naar Hugh Jackman over misbaksel 'X-Men Origins: Wolverine'

Ryan Reynolds sneert naar Hugh Jackman over misbaksel 'X-Men Origins: Wolverine'

Reynolds laat nooit een kans voorbijgaan om Jackman weer eens op de hak te nemen.

Als we kunnen spreken van een lijst van de slechtste superheldenfilms van dit millennium, dan zou X-Men: Wolverine volgens Ryan Reynolds er hoog op staan. De acteur weet exact waar het allemaal misging met de film: de schuld ligt compleet bij Hugh Jackman.

Reynolds is niet de enige die niet te spreken was over de superheldenfilm uit 2009. Toentertijd was recensent Kaj van Zoelen bij FilmTotaal er ook niet echt enthousiast over. De film kreeg van hem slechts 2 sterren.

Van Zoelen stelde vast: "Hugh Jackman doet zijn best in de titelrol die hem beroemd maakte, maar hij kan weinig maken van de regelmatig tenenkrommende dialogen. Zijn charisma en zoveelste Clint Eastwood-imitatie maken gelukkig nog het een en ander goed."

Lees de rest van de recensie.

De constatering van Ryan Reynolds
Zo vergevingsgezind is Reynolds niet tegenover Jackman, met wie hij een amicale relatie onderhoudt. Dat wil zeggen, Jackman is wel vaker het doelwit van de laster van Reynolds op sociale media en in interviews.

Reynolds zei tegen Variety:"Iedereen verwacht dat ik Hugh Jackman de nek omdraai, maar ik zal zeggen dat hij een van de eerste filmsterren was met wie ik ooit werkte, in 2007, aan een absolute afvalhoop genaamd 'X-Men Origins: Wolverine' - die was van hem."

Binnenkort weer herenigd op beeld
Reynolds was zelf in de beruchte film te zien als Wade Wilson aka Deadpool. Even later zou Reynolds natuurlijk faam verwerven met de film Deadpool in de rol als de iconische schurk. In de postcreditsscène van Deadpool 2 wordt er ook op hilarische wijze verwezen naar hun eerdere strijd op beeld.

Binnenkort zullen de twee vrienden weer te zien zijn op het witte doek in Deadpool 3. Op het moment staat de première gepland op 8 november 2024.



NieuwsFilm

meest populair