Publiek wordt krankzinnig na het zien van nieuwe 'Mission: Impossible'

Publiek wordt krankzinnig na het zien van nieuwe 'Mission: Impossible'

Het zevende deel gaat leveren.

We wachten ondertussen al heel wat jaren op de volgende Mission: Impossible. De opnames startten begin 2020 en door het corona-oponthoud werden deze over 1,5 jaar uitgesmeerd. Aankomende zomer is het dan toch echt tijd dat Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part 1 op het witte doek verschijnt.

Hoofdrolspeler Tom Cruise en regisseur Christopher McQuarrie hopen uiteraard op een vergelijkbaar succes als dat er werd behaald met Top Gun: Maverick. En wie weet gaat dat nog lukken ook.

Publiek krankzinnig
De film zou volgens Bob Bakish, baas bij Paramount Global, door het dak zijn gegaan tijdens vertoningen onder testpubliek. IndieWire meldt dat Bakish het volgende zei tijdens de 2023 Morgan Stanley Technology, Media, & Telecom Conference, gehouden op 8 maart:

"Ik heb niet alles van M-I:7 gezien, maar ik heb een heleboel gezien. We hebben vorige week net de eerste testvertoning voor een publiek gedaan, en het publiek werd krankzinnig," aldus Bakish.

"En de film is nog steeds te lang, ze moeten erin knippen. Maar de film is krankzinnig. Het is een waanzinnig spannende rit. En Tom, hij is goed," voegde de Paramount-pief toe over de testversie.

Midden juli
Op 13 juli gaat Dead Reckoning - Part 1 in premiere in de Nederlandse bioscopen. Geniet nogmaals van de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair