Rita Ora is schrikbarend afgevallen, bekijk de foto's maar

Rita Ora is schrikbarend afgevallen, bekijk de foto's maar

Fit of toch echt iets te mager?

Regisseur Taika Waititi en zijn vrouw, actrice Rita Ora, kwamen enige tijd geleden nog in het nieuws vanwege hun zogenaamde trio met Tessa Thompson. Nu wordt er weer over Ora gesproken.

Ora liet zich nog niet zo heel lang geleden uit over haar 'avontuurtje' met Waititi en Thompson. Meer daarover lees je hier. Nu wordt er weer veel gesproken over de actrice, maar dat komt voornamelijk omdat ze gigantisch is afgevallen, waardoor haar fans behoorlijk schrikken.

Foto's
Meerdere nieuwswebsites, zoals o.a. The Sun, hebben foto's van Ora weten te bemachtigen waarin ze een lange zwarte broek draagt en een witte beha. De nodige mensen vinden echter dat de 32-jarige actrice/zangeres behoorlijk is afgevallen en dat lijkt inderdaad ook wel het geval te zijn.

Zie hier de kiekjes van The Sun. Ook haar eigen Instagram-account staat vol met de nodige foto's, zoals deze, waarin ook goed te zien is dat Ora is afgevallen.

Reden
Ora heeft al eerder aangegeven dat ze goed op haar gezondheid let en flink sport. Eerder dit jaar zei ze nog dat ze meer fitness deed maar wel minder at. Zo besloot ze zelfs helemaal geen brood en suiker meer te eten, waardoor ze dus lijkt te zijn afgevallen.

NieuwsFilm

meest populair