De 'Rocky/Creed'-reeks wordt een universum met films en series op Amazon

De 'Rocky/Creed'-reeks wordt een universum met films en series op Amazon

We krijgen veel meer te zien van de geliefde personages uit de reeks!

We zijn nog lang niet klaar met de Creed en Rocky-reeks, want deze gaat mogelijk nu zelfs uitbreiden met meerdere films en series. Amazon Studios is van plan om het boksuniversum van de populaire franchise flink aan te pakken.

Met de release van Creed III - en het ongekende succes in de bioscopen - lijkt een uitbreiding van de reeks helemaal niet zo gek. Amazon en MGM hebben dat natuurlijk ook opgemerkt. Michael B. Jordan (die Adonis Creed vertolkt in Creed) heeft gesuggereerd dat die uitbreiding er mogelijk echt van zal komen.



Meer projecten
Volgens Deadline gaat Amazon Prime Video aan de haal met de populaire filmreeks. Dit wil de productiemaatschappij flink gaan uitpakken met film- tv- en animatieprojecten. Zo kan je denken aan verschillende animatieseries, maar ook extra series over het universum.

Geschiedenis Rocky Balboa
Naar verluidt is er een live-action in ontwikkeling over de dochter van Adonis Creed. Daar blijft het niet bij, want we krijgen wellicht ook meer te zien over de geschiedenis van Rocky Balboa. Nog beter: Sylvester Stallone zal mogelijk betrokken zijn bij de productie.

Daarnaast zijn er ook plannen voor een film over Drago. Nog wel even geduld; al deze ambitieuze plannen bevinden zich nog in de beginfase.

NieuwsFilm

meest populair