Nieuw op Prime Video: Heftige tranentrekker 'The Son' met Hugh Jackman

Nieuw op Prime Video: Heftige tranentrekker 'The Son' met Hugh Jackman

Na 'The Father' is dit het tweede deel van het sterke drieluik van de Franse regisseur Florian Zeller.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een interessante nieuwe titel toegevoegd aan zijn catalogus: The Son. In deze dramafilm speelt Hugh Jackman (Logan) een wanhopige vader die zijn zwaar depressieve zoon steeds verder ziet afglijden.

Kijkwaarschuwing: Film over depressie en suïcide


The Son is het tweede deel van het drieluik dat de Franse regisseur Florian Zeller aan het maken is over het thema mentale gezondheid. Deze films zijn gebaseerd op theaterstukken die hij eerder heeft geproduceerd.

Vader
Het eerste deel - The Father - verscheen in 2020. Daarin speelde Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs) een met dementie geplaagde man. Voor die rol kreeg hij een Oscar.

Moeder
Op dit moment werkt Zeller aan de laatste film van zijn passietrilogie: The Mother. Daarin verliest een moeder langzaam de controle over haar zorgvuldig opgebouwde leven nu haar kinderen uit huis zijn.

Vanaf nu is The Son dus op Prime Video te zien.


The Son (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Florian Zeller | Cast: Hugh Jackman, Zen McGrath, Laura Dern, e.a.
Enkele jaren na de scheiding van zijn ouders, wil de zeventienjarige Nicholas niet meer bij zijn moeder Kate wonen. Hij verhuist naar zijn vader Pete en diens nieuwe gezin. Nicholas is depressief en suïcidaal. Pete wil niet dezelfde fouten maken als zijn vader vroeger en doet er alles aan om Nicholas de zorg en liefde te geven die hij nodig heeft. Daarvoor moet hij de nodige offers brengen.



Interesse in deze film? Je kunt The Son eventueel hier direct bekijken.


Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt en kan anoniem via de chat op www.113.nl of telefonisch op 113 of 0800-0113.

NieuwsFilm

meest populair