'Scream 7' legt rode loper uit voor terugkeer vertrokken ster

'Scream 7' legt rode loper uit voor terugkeer vertrokken ster

Keert Sidney toch terug?

Scream VI is deze week uitgekomen in de bioscoop en de film lijkt zowel op de box-office als bij critici een succes te zijn. Een groot onderdeel dat mist in de film is de aanwezigheid van Neve Campbell als Sidney Prescott. Producent William Sherak vertelt nu dat Campbell in de toekomst zeker terug kan keren.

Terugkeer
Sherak vertelde het volgende over de mogelijke terugkeer van Neve Campbell als Sidney Prescott in een eventuele 'Scream 7':

"Kijk, ze is een geweldig persoon. We hadden een geweldige tijd met haar op Scream uit 2022, dus we kijken daarnaar en zeggen dat ze een spectaculair onderdeel is van deze franchise. We willen dat ze beslissingen neemt die goed voor haar zijn, en ze zal altijd welkom zijn en deel uitmaken van deze franchise."

"Ik denk dat het plezier van wat [schrijvers] Jamie [Vanderbilt] en Guy [Busick] in 5 en 6 hebben gedaan, bewijst dat iedereen op elk moment in deze franchise kan bestaan. Dus we kijken ernaar en zeggen: 'Het is een deur, het is open, en op elk moment kun je door de deur lopen, wie het ook is, als een oud personage.'"

"We blijven gewoon verbreden hoeveel legacy-personages we hebben, en het zijn allemaal geweldige mensen die we op elk moment kunnen terugbrengen."

Reden
Vorig jaar vertelde Campbell dat ze het niet eens was met het salaris dat haar werd aangeboden om terug te keren in Scream VI: "Ik had niet het gevoel dat wat me werd aangeboden overeenkwam met de 25 jaar die ik aan deze franchise gewerkt heb."

De actrice besloot om deze reden niet terug te keren, maar ze vertelde ook dat het zeker nog mogelijk om in de toekomst terug te keren: "Ik hou nog altijd van deze films, dus als ze me een bedrag aanbieden dat mijn waarde voor 'Scream' weerspiegelt, dan ga ik dat zeker overwegen!"

Nu te zien
Scream VI zie je nu in de bioscoop. De film wordt door zowel critici als fans goed ontvangen en lijkt de grootste box-office opening ooit te gaan behalen voor een 'Scream'-film.



NieuwsFilm

meest populair