Alle personages uit 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' krijgen een eigen affiche

Alle personages uit 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' krijgen een eigen affiche

Nog enkele dagen wachten voor het eindresultaat!

Heel erg lang hoeven we niet meer te wachten op Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Volgende week woensdag kunnen we al van de blockbuster genieten. Ben jij echter nog niet overtuigd? Misschien kunnen de nieuwe onderstaande posters dan helpen.

In de film, die tot nu toe ijzersterk is onthaald (zo had hij een tijdje zelfs een 100% score op Rotten Tomatoes, maar dit is nu gezakt naar een 92%), zijn de hoofdrollen weggelegd voor o.a. Chris Pine, Rege-Jean Page en Michelle Rodriguez.

Posters
Zij krijgen nu allemaal hun eigen poster. Maar ook Justice Smith als The Sorcerer, Sophia Lillis als The Druid, Hugh Grant als The Rogue én Daisy Head als The Wizard schitteren in de onderstaande plaatjes.

Oordeel zelf maar!



Verhaal
Honor Among Thieves speelt zich af in een wereld van magie en draken, waarin een charmante dief onbedoeld een groot kwaad ontketent. Hij heeft een eeuwenoud, verloren relikwie gestolen en het aan de verkeerde persoon gegeven. Dit brengt vreselijke gevolgen met zich mee...

De dief, een bard, wil zijn fout rechtzetten en de wereld redden. Hierbij krijgt hij hulp van een barbaar, een tovenaar, een druïde en een paladijn. Mocht je de laatste trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair