Volgt na 'Scream VI' een televisie-serie? Een filmproducent reageert

Volgt na 'Scream VI' een televisie-serie? Een filmproducent reageert

De franchise is weer helemaal in

Scream VI boekte afgelopen weekend een indrukwekkende $44 miljoen dollar bij de Box Office. De film met o.a. Jenna Ortega blijkt dus succesvol bij het grote publiek. De grote vraag blijft nu: hoe nu verder?

Met de release van Scream VI en het bijbehorende financiële succes aan de Box Office lijkt de franchise een succesvolle reboot te hebben gekregen. Het is een kwestie van afwachten totdat een nieuwe film wordt aangekondigd. Toch spreekt men nu al van een potentiële TV-Serie.

De Scream-franchise is al sinds zijn eerste deel uit 1996 een regelrechte hit. De filmreeks heeft in de loop der jaren ups en downs gekend. Zo kreeg de franchise meerdere sequels en in 2015 een eigen tv-serie, al werd die na 2 seizoenen alweer gecanceld.

Nieuwe TV Serie
Een van de producenten van Scream V en Scream VI, William Sherak, bespreekt de mogelijkheid van een eventuele nieuwe TV-serie. De producent prijst de creatieve samenwerking tussen de producenten en de schrijvers en ziet zeker mogelijkheden.

".. We hebben [met de franchise] de mogelijkheid om oneindig veel verhalen te vertellen. Je bent niet altijd bezig om een personage in leven te houden, je kan altijd een nieuw iemand personage creëren., aldus de producent.

Of de franchise ook daadwerkelijk een overstap naar televisie zal maken zal de tijd doen blijken.

Scream VI is nu te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair