3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 14 maart 2023 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Prisoners (2013)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, e.a. | Kijk direct
Op Thanksgiving verdwijnen twee meisjes spoorloos. Keller, de vader van een van hen, is de wanhoop nabij. Al snel botst hij met rechercheur Loki, die de leiding heeft over de zaak. Een verdachte die wordt gearresteerd, wordt door gebrek aan bewijs vrijgelaten. Keller vertrouwt hem echter niet en besluit het heft in eigen handen te nemen.Red Notice (2021)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a. | Kijk direct
Meesterdief Nolan Booth is voor een opdrachtgever op zoek naar een mythisch kunstwerk. Hij is erg succesvol, maar wordt regelmatig afgetroefd door The Bishop, de meest gezochte kunstrover ter wereld. Booth vindt een onverwachte partner in de opgepompte FBI-agent John Hartley om The Bishop te stoppen.Scary Movie (2000)
Regie: Keenen Ivory Wayans | Cast: Anna Faris, Regina Hall, Dave Sheridan, e.a. | Kijk direct
Na een moord op een klasgenote, ontdekken Cindy Campbell en haar vrienden dat er een seriemoordenaar op de campus rondwaart. De vrienden ontdekken dat de gemaskerde gek het op hen gemunt heeft. De moordenaar blijkt uit op wraak omdat de groep een jaar eerder op Halloween de aanrijding op een man heeft proberen te verdoezelen.NieuwsFilm