'Spider-Man: Across the Spider-Verse' wordt de 'Empire Strikes Back' van de reeks

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' wordt de 'Empire Strikes Back' van de reeks

Het geanticipeerde vervolg is veelbelovend.

De lat om voorganger Spider-Man: Into the Spider-verse te overtreffen ligt al hoog, maar het lijkt erop dat het Spider-Man: Across the Spider-verse zomaar eens kan lukken. Producent Chris Miller vertelt hoe de film wordt vergeleken met Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back.

Als Empire
In een nieuw interview met Empire Magazine vertelde Chris Miller over reacties van mensen die de film al hebben gezien:

"Mensen die Across hebben gezien... hebben ons verteld dat het voelt als The Empire Strikes Back van de Spider-Verse franchise. Het toont je werelden die je nog niet hebt gezien, en het is een emotioneel verhaal dat eindigt op een plek waar je de derde moet zien. Dus ja: dit is onze 'Empire'."

Grootschalig
Onlangs vertelde regisseur Joaquim Dos Santos al dat de film vijf verschillende universums bevat en ze eigenlijk 'vijf films in een' hebben gemaakt. De film is dus in elk opzicht grootschaliger dan zijn voorganger.

Of de film echt zo indrukwekkend is en misschien zelfs beter is dan Into the Spider-verse, zullen we op 1 juni zien wanneer Across the Spider-verse de Nederlandse bioscopen in slingert. Bekijk hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair