Vervolg op sterk ontvangen 'Dungeons & Dragons' kan alle kanten op

Vervolg op sterk ontvangen 'Dungeons & Dragons' kan alle kanten op

De film gaat eind deze maand in premiere

Later deze maand verschijnt Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thiefs in de bioscoopzalen. De eerste reacties op de fantasyfilm zijn veelbelovend. Voordat de film überhaupt een wereldwijde release heeft gekregen durft men al te spreken van een eventueel vervolg.

Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thiefs is gebaseerd op het populaire bordspel Dungeons & Dragons. De film vertelt het verhaal van een charmante dief en een groep avonturiers die opzoek gaan naar een verloren reliek.

Rollen zijn o.a. weggelegd voor Chris Pine, Sophia Lillis en Michelle Rodriguez. De regie is in handen van John Francis Daley en Jonathan Goldstein.



Sequel
Wanneer nieuwsoutlet ComicBook aan de twee regisseurs vraagt of of er ook een sequel zal komen, geven beide heren aan er nog niet over na te denken. Toch houden ze de deur zeker op een kiertje.

"Er staat nu nog niks gepland, maar als we geluk genoeg hebben om er nog een te maken, dan kunnen we alle kanten op", aldus Jonathan Goldstein.

Ze geven ook aan trots te zijn op de personages die ze hebben gecreëerd en zien graag hoe die personages zichzelf kunnen ontwikkelen in de toekomst.

"We hebben echt waanzinnige personages neergezet, en we willen graag zien waar ze over een jaar of 2 zijn", vervolgt John Francis Daley.

Alhoewel er vanuit Paramount Studios nog niets is bevestigt omtrent een eventueel vervolg, zal het van de Box Office resultaten afhangen.

Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thiefs is vanaf 30 maart te zien in de bioscoop. Check de trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair