Marvel-actrice hint naar nieuwe spin-off in het Marvel Cinematic Universe

Marvel-actrice hint naar nieuwe spin-off in het Marvel Cinematic Universe

Gaan we meer zien over de geschiedenis van Okoye?

In een interview met Entertainment Tonight heeft actrice Danai Gurira afgelopen zondag opnieuw gehint naar een nieuwe spin-off serie over haar Black Panther-personage Okoye. In meerdere Marvel-films speelt zij de leider van de Dora Milaje.

Bijna bevestigende antwoorden
Wanneer de actrice op de rode loper van de 95e Academy Awards wordt gevraagd naar een mogelijke spin-off serie over Okoye kan zij haar enthousiasme maar moeilijk verbergen. "Er is mij verteld dat ik er vaag over mag praten. Dus ik zal vaag reageren", vertelde ze met een grote glimlach op haar gezicht.

Over het plot van de mogelijke verhaallijn van de serie zegt ze het volgende: "Ik denk dat het idee over zo'n verhaal, als het zou bestaan, zou zijn om het personage te leren kennen op een manier die we nog niet eerder hebben gezien. Maar wie weet?"

Eerdere hint
In januari sprak Gurira op eenzelfde, vage manier over de mogelijke spin-off serie toen ze te gast was bij The Late Show with Stephen Colbert: "Er is mij verteld dat ik voorzichtig mag verwijzen naar de mogelijkheid", zei ze destijds. "Dus ik zinspeel voorzichtig, heel voorzichtig."

Of er daadwerkelijk een serie rondom Okoye in de maak is en wanneer deze zou moeten verschijnen is nog niet bekend. Zodra Disney met een officiële aankondiging komt, lees je het uiteraard op FilmTotaal.

Black Panther: Wakanda Forever
Danai Gurira was voor het laatst te zien als Okoye in Black Panther: Wakanda Forever. Deze film is nu te streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair