Zo ziet actrice Halle Berry er zonder make-up uit

Zo ziet actrice Halle Berry er zonder make-up uit

Lekker rauw en eerlijk

Halle Berry zit comfortabel in haar vel, te zien aan de Oscaruitreiking. Haar nauwsluitende, witte galajurk met lange split tot aan haar heupen stond haar ongelooflijk goed.

Samen met Jessica Chastain mocht Halle Berry de beste actrice van het jaar aankondigen. Het bleek een ongelooflijk historisch moment te zijn, want Michelle Yeoh mocht een Oscar ophalen.

Hartverwarmend lief
Het is hartverwarmend hoe blij beide Oscar-winnaressen zijn voor Michelle, die haar eerste Oscar mag ophalen. Hieronder staat een Instagram-bericht met beelden van het moment: Drie fantastische actrices.



Mooie details
Halle Berry, voor sommigen de enige echte Catwoman, plaatste eerder een Instagram-bericht online van haar make-up die avond. De beelden hieronder laten zien, hoe mooi de details zijn. Zo kwam de jurk met glimmende rozen nog beter uit.



Lekker in haar vel
Halle Berry zit zo lekker in haar vel, dat zij niet schroomde om ook een video online te zetten. Eentje waarin zij niet opgemaakt is en haar haar lekker rommelig is. Hieronder in dat filmpje is duidelijk te zien, dat haar huidskleur niet egaal is.

Zij oogt anders dan die perfect gestylede vrouw bij de Oscar-show. Maar wat maakt dat uit? Haar 'no make up look' ziet er nog altijd prachtig verzorgd uit. En dat maakt die dame achter al die glitter en glamour extra de moeite waard. Lekker rauw en eerlijk.



NieuwsFilm

meest populair