Martin Scorsese's nieuwe film is een meesterwerk volgens Leonardo DiCaprio

Martin Scorsese's nieuwe film is een meesterwerk volgens Leonardo DiCaprio

De acteur spreekt lovend over de film.

Het is al even bekend dat Martin Scorsese dit jaar terugkeert met zijn nieuwe film Killers of the Flower Moon met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Er is echter nog geen trailer voor de film en een exacte verschijningsdatum laat ook nog op zich wachten. We weten nu wel van kostuumontwerper Jacqueline West wat DiCaprio van de film vindt.

West
Jacqueline West is een zeer gerespecteerde kostuumontwerper in Hollywood. Haar werk voor Dune, The Revenant, The Curious Case of Benjamin Button en Quills leverde haar allemaal oscar nominaties op.

Haar volgende film is dus Killers of the Flower Moon. Deadline sprak met haar over de film: "Mijn man zei nadat ik met Scorsese had gewerkt: 'Oké, nu kun je stoppen. Dat is het toppunt."

DiCaprio
Hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio heeft de film al gezien en was er zeer goed over te spreken. West vertelde het volgende:

"Ik had het er met Leo over. We lunchten voordat ik hier kwam. Hij zei: 'Jackie, ik denk dat we aan een meesterwerk hebben gewerkt'. Het feit dat Leo zoiets zegt, is niet niks. Dat zegt hij niet zomaar. Hij zit al in het vak sinds hij een kleine jongen was."

Cannes
De film gaat in première op het Cannes filmfestival en verschijnt daarna op Apple TV+. Wanneer dat precies is, weten we nog niet. Hieronder spreekt oscar-winnaar Brendan Fraser over zijn rol in de film.



NieuwsFilm

meest populair