De perfecte toevoeging aan de mancave van 'Pulp Fiction'-fans

De perfecte toevoeging aan de mancave van 'Pulp Fiction'-fans

Dansend achter de flipperknoppen.

Play Mechanix Pinball en Chicago Gaming Company introduceren een flipperkast met als thema grondlegger van postmoderne film, Pulp Fiction.

De flipperkast is speciaal ontworpen voor regisseur Quentin Tarantino, omdat hij graag een 1980's stijl Pulp Fiction flipperkast voor in huis wilde hebben.

"Tarantino's betrokkenheid bij het ontwikkelen van het spel, heeft deze versie voor het publiek mogelijk gemaakt. Het is een uniek privilege om een spel te maken dat als ode dient aan de regisseur en zijn meesterwerk," legt Chicago Gaming Company uit.



Een hoorspel
De flipperkast heeft een vintage design ontworpen door o.a. Mark Ritchie (bekend van Indiana Jones: The Pinball Adventure) en is kenmerkend door meer dan 250 dialogen van legendarische personages uit de film en de nummers: 'Comanche', 'Jungle Boogie', 'Misirlou', 'Son of a Preacher Man' en 'You Never Can Tell' van de iconische soundtrack.

Weet je wat ze een Quarter Pounder met kaas noemen in Parijs?
Naast luistergenot is er ook veel te zien. Op de flipperkast staan speelse illustraties en zijn 3D-figuren geplaatst van huurmoordenaars Vincent Vega (John Travolta) en Jules Winnfield (Samuel L. Jackson), auto's met knipperende koplampen en een lekkere vette 'Original Royale'-burger met kaas.

Dans de twist
Het pronkstuk is te aanschouwen aan de bovenkant van de flipperkast. Hier kan de speler Mia Wallace (Uma Thurman) en Vincent Vega zien dansen voor een 'Jack Rabbit Slims' neon logo, geïnspireerd door de onvergetelijke scène uit Pulp Fiction.



NieuwsFilm

meest populair