'Wicked'-verfilming met Ariana Grande eerder te zien dan verwacht

'Wicked'-verfilming met Ariana Grande eerder te zien dan verwacht

De film komt een maand eerder uit.

De verfilming van Broadway-musical Wicked komt eerder uit dan verwacht. Regisseur Jon M. Chu deelde het nieuws via Twitter en onthulde ook het logo van de film. In plaats van kerstmis van 2024 komt de film nu uit op 27 november 2024.

Wizard of Oz
Wicked wordt de verfilming van de Broadway-musical van dezelfde naam. Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen van The Wizard of Oz en laat zien hoe Elphaba verandert in The Wicked Witch of the West.

De hoofdrollen van Elphaba en Glinda worden vertolkt door Cynthia Erivo en Ariana Grande. Daarnaast zijn ook Michelle Yeoh, Jeff Goldblum en Bowen Yang onderdeel van de cast.

De musical wordt verfilmd met twee films, waarvan deze film de eerste is. Wicked: Part Two verschijnt een jaar na deel een in de bioscoop.

Avatar 3
Er bestaat een kans dat een belangrijke reden achter de eerdere verschijningsdatum het feit is dat James Cameron's volgende 'Avatar'-film ook tijdens de kerst van 2024 uitkomt.

Het gigantische succes van Avatar: The Way of Water demonstreert weer dat geen andere film opkan tegen de films als het gaat om succes op de box-office. Logisch dus dat de film nu eerder uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair