Donna D'Errico trekt haar broek uit op Insta-foto's

De Baywatch-ster zien we wel vaker zo.

Door redactie 17 maart 2023 07:05 in Celebrity
Nog altijd is het wachten op de volgende film van actrice Donna D'Errico. De Baywatch-ster moet namelijk opduiken in de film 116 MacDougal die al een tijdje klaar staat om te verschijnen. Haar fans surfen voorlopig vaak naar Instagram om iets nieuws van de ster te zien.

De film 116 MacDougal is een drama dat gaat over de coffeeshop The Gaslight, waar de oprichter John Mitchell (David Anthony Buglione) een inspiratie was voor onder meer Bob Dylan, Noel Paul Stookey of Peter, Paul and Mary, Tom Paxton, Dave VanRonk, Allen Ginsberg en Jack Kerouac.

Haar laatste productie verscheen in 2022. Toen kom je haar zien in de r-rated thriller Frank and Penelope van en met Sean Patrick Flanery. Een enorme hoogvlieger was de film niet, gezien de 5,3/10 op de IMDb.

Opvallend op Instagram
Meer bekijks weet de in Dothan, Alabam geboren Donna te trekken op Instagram. Op een nieuwe, behoorlijk zwoele foto zien we de blondine haar broek half uittrekken.

"Forceer nooit vriendschappen of relaties. Het enige dat de moeite waard is om te forceren, is je spijkerbroek over je kont," is de tekst die Donna gepast vond om erbij te schrijven. Check de foto via onderstaande link.


De 54 jarige Donna op de Insta-foto zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Nederlandse decolletés
Deze 4 Nederlandse actrices met flinke decolletés verwenden ons in 2021

Victoria Koblenko geeft veel prijs
Victoria Koblenko met inkijk van jewelste op Instagram


NieuwsFilm