Ben Affleck vindt 'Justice League' de meest verschrikkelijke ervaring van zijn carrière

Ben Affleck vindt 'Justice League' de meest verschrikkelijke ervaring van zijn carrière

De acteur spreekt zich uit over de opnames.

Het is geen geheim dat de opnames van Justice League onder Joss Whedon geen pretje waren, maar ze waren misschien nog wel erger dan gedacht. Ben Affleck spreekt openhartig over de ervaring in een nieuw interview met The Hollywood Reporter.

Slechtste ervaring
Ben Affleck vertelde openhartig over zijn ervaring met de opnames van Justice League. De film was de reden dat hij eigenlijk nooit meer in zo'n soort film wilde spelen:

"Ik zou mijn Batman-film regisseren, maar Justice League liet me zeggen: "Ik ben eruit. Ik wil dit nooit meer doen. Ik ben niet geschikt." Dat was de slechtste ervaring die ik ooit heb gezien in een industrie die vol zit met shitty ervaringen."

"Het brak mijn hart. Er was een idee van iemand [Joss Whedon] die binnenkwam, zo van: "Ik zal je redden en we zullen 60 dagen filmen en ik zal een heel ding schrijven rond wat je hebt. Ik heb het geheim." En het was niet het geheim."

Ellendig
De acteur onthulde dat hij teveel begon te drinken en zelfs heeft overwogen om uit het raam van zijn hotelkamer te springen door de ellendige ervaring:

"Dat was moeilijk. En ik begon te veel te drinken. Ik was terug in het hotel in Londen, het was of dat of uit het raam springen. Ik dacht: "Dit is niet het leven dat ik wil. Mijn kinderen zijn er niet. Ik voel me ellendig."

The Flash
Affleck speelt de rol van Bruce Wayne/Batman nog een laatste keer in The Flash. De acteur was een stuk positiever over zijn ervaring met het maken van die film:

"Ja, ik heb uiteindelijk ontdekt hoe ik dat personage [Batman] moet spelen, en het is mij in The Flash echt gelukt. Voor de vijf minuten dat ik er ben, is het echt geweldig."

De trailer voor The Flash bekijk je hieronder. De film komt op 15 juni uit in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair