3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 18 maart 2023 07:25 in Featured
HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Annabelle Comes Home (2019)
Regie: Gary Dauberman | Cast: Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, e.a. | Kijk direct
Judy, de dochter van Ed en Lorraine Warren, is alleen thuis met haar oppas Mary Ellen. Samen met haar vriendin Daniela gaat Mary Ellen stiekem in de kamer waar de Warrens demonische voorwerpen bewaren. Daarbij breken ze het glas waarachter Annebelle staat. Hierdoor ontwaken alle boze geesten in de kamer en deze gaan al snel achter Judy aan.Don't Worry Darling (2022)
Regie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.Edge of Tomorrow (2014)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a. | Kijk direct
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Samen met een supersoldate probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.NieuwsFilm

meest populair