3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 18 maart 2023 08:31 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Menu (2022)
Regie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: Disney+
Tyler, een echte foodie, en zijn partner Margot reizen samen met een lading andere gasten af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar heeft de beroemde chef Slowik een prijzig en overdadig menu voor hen voorbereid. In de loop van de avond wordt duidelijk dat Slowik opvallend veel over hen weet. Uiteindelijk neemt zijn menu een bijzonder gewelddadige wending. De gasten kunnen niets anders dan toekijken: ontsnappen is niet mogelijk.Enola Holmes 2 (2022)
Regie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Te zien op: Netflix
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.Robin Hood (2018)
Regie: Otto Bathurst | Cast: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Videoland
Kruisvaarder Robin van Loxley is oorlogsmoe. Met behulp van zijn Moorse leermeester Little John keert hij na jaren terug naar Engeland. Eenmaal terug ontdekt hij dat zijn thuisstad Nottingham er behoorlijk slecht aan toe is. Samen beginnen Robin en John een dappere opstand tegen de corrupte sheriff.NieuwsFilm

meest populair