'Scream'-actrice Melissa Barrera is zelf oogverblindend, maar speelt complex personage

Haar personage Sam worstelt met haar innerlijke demonen.

Melissa Barrera valt erg op in de film Scream VI, die nu te zien is in de bioscopen. De 32-jarige Mexicaanse schoonheid is zelfs moordend mooi.

In een interview met People vertelt zij dat ze het prettig vindt hoe haar eigen personage zich ontwikkelt in het vijfde en het zesde deel. Zij zegt: "Sam worstelt met haar innerlijke demonen. Als personage is Sam erg interessant. Het is mooi, zoals zij alles doet om haar zusje te beschermen."

Raar zonder Neve
Melissa vertelt dat het filmen raar was zonder Neve Campbell. Maar zij is blij dat Neve haar alle succes wenste met het zesde deel. Ze heeft begrip voor Neve's beslissing niet deel te nemen, omdat zij niet het bedrag kreeg dat zij wilde.

Zo vertelt Melissa: "Een film als Scream vraagt veel van je op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Dan moet het salaris je voldoende geruststellen, anders voel je je ongelukkig. Ik vind het knap van Neve."

Moordend mooi
Het artikel staat hier bij People. Een aantal foto's van dat interview staat hieronder op haar Instagram. En ja, Melissa is moordend mooi.



NieuwsFilm

meest populair