Eindelijk kan John Boyega weer van 'Star Wars' genieten

Eindelijk kan John Boyega weer van 'Star Wars' genieten

Hij kijkt anders terug op de ervaring.

Het is geen geheim dat John Boyega's ervaring met Star Wars niet bepaald de beste was. Hij speelde Finn in de vervolgtrilogie. In eerste instantie leek zijn rol zeer groot te zijn, maar uiteindelijk werd het personage naar de zijlijn geschoven. Boyega vertelt dat hij nu weer van 'Star Wars' kan genieten.

De acteur vertelde het volgende aan The Times:

"Star Wars heeft van mij de man gemaakt die ik nu ben, in zekere zin... De ervaringen, de leuke tijden, goede tijden, lelijke tijden, slechte tijden, het maakt je tot wie je bent terwijl je door de industrie navigeert, en dat is zeker interessant geweest."

Eindelijk weer genieten
Boyega kan nu eindelijk weer van Star Wars genieten als fan. Zo heeft hij Obi-Wan Kenobi en The Mandalorian op Disney+ gekeken:

"Ik vind dat de karakterboog die JJ probeerde te binden, dat is waar ik me op mijn gemak voel met de vrijlating van Finn. En sindsdien heb ik als fan kunnen genieten van The Mandalorian en Obi-Wan Kenobi. Ik geniet van de balans van alle dingen."

Positiever
Boyega's perspectief rondom zijn rol in Star Wars is een stuk positiever dan drie jaar geleden. Toen vertelde de acteur het volgende:

"Wat ik tegen Disney zou zeggen is: 'Breng geen zwart personage naar voren, breng ze op de markt om veel belangrijker te zijn voor de franchise dan ze zijn en laat ze vervolgens aan de kant schuiven. Het is niet goed.'"

Momenteel is Disney bezig met een 'Star Wars'-film die zich afspeelt na de vervolgtrilogie. Er bestaat zelfs een kans dat we personages als Finn weer in deze film kunnen zien.



NieuwsFilm

meest populair