Dit worden de laatste films van topacteur Lance Reddick

Gelukkig zien we de topacteur nog in een aantal films


Afgelopen week brak het tragische nieuws van het overlijden van topacteur Lance Reddick. Reddick was een veelzijdige acteur en stond bekend voor zijn werk in o.a. The Wire, John Wick en Destiny. Gelukkig gaan we de acteur nog in onderstaande films zien.

John Wick 4 & Ballerina
De eerste film waarin we Reddick nog zien, is natuurlijk John Wick: Chapter 4. Afgelopen week was hij zelfs nog bezig met de promotie voor de film voor zijn overlijden. De acteur is weer te zien als Charon, de conciërge van het Continental hotel.

John Wick: Chapter 4 zie je vanaf 23 maart in de bioscoop.Ook speelt hij Charon in Ballerina, de aanstaande spin-off van John Wick met Ana de Armas in de hoofdrol.

White Men Can't Jump
Reddick is binnenkort ook te zien in de remake van White Men Can't Jump. Hij speelt Benji Allen, de vader en coach van het personage van Sinqua Walls. De film komt op 19 mei uit op Hulu in Amerika. In Nederland is de kans groot dat de film op STAR op Disney+ te zien is.The Caine Mutiny Court-Martial
Reddick heeft ook alle opnames voor de volgende film van legendarische regisseur William Friedkin (The Exorcist, Sorcerer) afgerond voor zijn overlijden. De films is gebaseerd op het script Herman Wouk uit de jaren 50.

Shirley
Ten slotte heeft de acteur een rol in de biopic Shirley. De film volgt het waargebeurde verhaal van Shirley Chisholm (Regina King), Amerika's eerste, zwarte congreslid. Reddick speelt Chisholm's campagnemanager.

NieuwsFilm